Klinika Alushani ofron:

 • Ekografi Obstetrike, Morfologjike, Doppler, 3/4
 • Vlerësim të riskut për anomali fatale me anë të B-Test-it dhe Triple-Testit
 • Ekzaminimin nëpërmjet amioçentezës
 • Ekografi gjinekologjike abdominale transvaginale
 • Depistim i hershëm i patologjive të qafës së mitrës dhe vaginës:
  • Pap Test
  • Kolposkopi
  • Biopsi me pamjen e kolposkopisë
  • Diatermo elektro koagulim (DEKI) i patologjive
 • Ekzaminime laboratorike në kuadër të bilancit të infertilitetit
 • Monitorizimi i pjekjes së folikulit në kushte normale dhe pas stimulimit
 • Eko gjiri

 

Visit in Ladbrokes bingo information.