"Pa diell nuk ka lule, pa dashuri nuk ka fat, pa grua nuk ka dashuri, pa nënë nuk ka poetë, as heronj..." Gorki

Shërbimet

Shërbimi Obstetrikal

Klinika Alushani ju vjen në ndihmë me profesionalizëm gjatë gjithë periudhës së shtatzanisë duke ju dhënë përgjigje të gjitha pyetjeve që mund tju shqetësojnë dhe duke ju ofruar shërbimet e saj për një shtatzani të qetë dhe të lumtur.

Shërbimi Gjinekologjik

Shëndeti dhe mirëqenia e gruas kanë një rëndësi të veçantë në çdo fazë të jetës së saj. Stafi jonë ju siguron një shërbim të kualifikuar për çdo problem që ju shqetëson në lidhje me shëndetin tuaj seksual dhe atë riprodhues.

Laboratori

Laboratori i klinikës sonë mundëson kryerjen e analizave të thjeshta, biokimike, analizave hormonale për probleme obstetrikale dhe gjinekologjike, analizave infektive si dhe depistim për T.O.R.CH.

Infertiliteti

Dëshira më e madhe e çdo çifti është të përjetuarit të ndjesisë dhe lumturisë qe të fal të qënurit prind. Klinika jonë ofron shërbime për diagnostifikimin dhe trajtimin e problemeve të infertilitetit bashkëshortor.

Informacion

Visit in Ladbrokes bingo information.